Well played, Fanbooster

I forrige blogginnlegg var jeg litt krass mot konferansen Digitalization of marketing fordi de hadde kun booket inn middelaldrende menn til å holde foredrag. De middelaldrende mennene var flinke de, for all del, men jeg tror ikke noe på at det ikke fantes noen damer som var like flinke som de på de samme temaene. Så skjerpings her, Kampanje og Teknisk Ukeblad.

Når det er sagt, så synes jeg dermed det er på sin plass å skryte av Fanboosterdagen, som var nå forrige onsdag, som kunne by på bøttevis med flinke damer. Ikke bare hadde de et FLERTALL av damer, men de lot yngre stemmer slippe til også.

Det var selvfølgelig en av de obligatoriske mannlige 40-åringene også, men en av foredragsholderne var 21 år gamle Jan Lossius fra Dr. Lykke – hvor kult er ikke det. Selv om man er ung betyr jo ikke det at man ikke har noe å komme med og det hadde Lossius (mulig det blir blogg om hva han snakket om på et senere tidspunkt)

Så well played, Fanbooster. Håper flere gjør som dere og gir rom for flere stemmer enn menn i 40 åra som kler seg i dongeribukse og dressjakke

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s